dimecres, 1 de maig del 2013

iCat.cat: música i cultura pop en català

Bona tarda amics de llenguatics!

Com us va el dia del treballador amb festa a l'escola? Espero que molt bé!

Avuí, com que no hi ha classe i i vam quedar en agafar-lo com a festa també al bloc, aprofito per informar-vos de l'existència de la nova pàgina web icat.cat, que es va presentar aquesta mateixa setmana i la qual reuneix una gran varietat de ràdios en català per poder escoltar en directe al nostre ordinador.


Quan accedim a la web d'Icat.cat, trobarem un munt d'informació sobre música actual, concerts i festivals de música a Catalunya i la resta del món, àudios i programes a la carta (els podrem escoltar en el moment que vulguem) i com no, podrem elegir quina emissora escoltar en aquest moment precís, amb una barra que trobareu a sota de la Web com aquesta:



En aquesta barra podeu elegir entre l'emisora iCat, iCatJazz, iCatTrònica, totCat, iCatRumba i iCatMón. La meva preferida suposo que sabeu quina és... la iCatJazz, una passada!

A més, a la banda de l'esquerra d'aquesta barra (la de la imatge) trobareu el nom del grup o artista que està sonant amb el títol de la cançó, així com una imatge del seu disc.

Així que a partir d'ara trobarem la imatge de iCat.cat a la columna de l'esquerra del nostre bloc, així al mateix temps que fem els deures a casa o consultem a la xarxa o visitem el bloc podem escoltar música de fons, no? 

Vinga, aprofiteu al màxim aquest bon dia que ens ha sortit!! Fins demà!!


Héctor

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada