dimarts, 23 d’abril del 2013

Sant Jordi 2013. Dia Internacional del Llibre.

Bona tarda a tothom!


Avui, 23 d'abril, és Sant Jordi i el Dia Internacional del Llibre (així com també a Catalunya el dia dels enamorats) i a l'escola tots sabem que hem tingut un dia molt entretingut!

Aquest mati hem anat a la Cantata de Vila-seca i us he de dir que us ha sortit molt bé a tots, és impressionant escoltar totes les escoles de Vila-seca cantant amb companyia de l'orquestra del conservatori de Vila-seca, on també, les nostres companyes Maria Ferré (clarinet) i Montse Plana (contrabaix) estaven tocant. Enhorabona a tothom!

Aquesta setmana estem celebrant a l'escola les Jornades Culturals amb el tema de les llegendes i ahir ja vam tractar la llegenda de Sant Jordi, els llibres i les roses. Així que aquí us deixo una sèrie d'activitats multimèdia molt interessants dedicats a Sant Jordi.

En primer lloc trobem l'espai que hi dedica la Petita Xarxa a Sant Jordi 2013. Aquí trobem l'explicació sobre la llegenda i la tradició, un espai dedicat a jocs de màgia en especial per Sant Jordi, uns vídeos i una sèrie de jocs multimèdia.


A banda, us deixo l'enllaç que ens presenta la Web de l'Edu365 per aquest Sant Jordi. Aquí podem trobar un munt d'activitats: la llegenda, contes, activitats multimèdia, vídeos, papiroflexia amb roses, refranys, manualitats... Estic segur que us agradarà!



Bona tarda de Sant Jordi a tothom!

Héctor

1 comentari: